Laden...

Onze portfolio

Websites


Bent u toe aan vernieuwing en zijn er wensen aan een bestaande website? Aan het nadenken over het koppelen van andere systemen aan uw website, zoals een Intranet, video, nieuwsbrief module of andere systemen / modules? Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Enkele door ons opgeleverde websites: toppersoranje.nl (actie-website) en quintogroep.nl (zakelijk)

meer websites >>

Webshops


Is het tijd om over te stappen van winkel naar webwinkel? Of bent u particulier en wilt een maatwerk webwinkel starten die goed door zoekmachines wordt geindexeerd? Neem contact op als u geinteresseerd bent in onze webshop-oplossingen. Zie ook onze webshop-concepten witshirt.nl en 123partyshop.nl .

meer webshops >>

Portals


Een portal is een geavanceerde informatieve website, vaak gebruikt door particulieren en bedrijven die relevantie achterlaten. Wellicht heeft u een mooi concept bedacht voor het realiseren van een portal. Of wilt u dat iemand meedenkt over de potentie van uw ideeen op het gebied van portals. Zie onze voorbeeldconcepten studentenkorting.nl en massage.nl, twee portals waarop relevante informatie wordt aangeboden en daarnaast inkomsten d.m.v. advertenties wordt gegenereerd.

meer portals >>


Bedrijfsoplossingen en Content Management


Onze oplossingen voor bedrijven varieeren van eenvoudige koppelingen tussen en met bestaande systemen tot maatwerk producten zoals een CMS, Intranet, Personeels Management Systeem en automatische incasso systeem.