Laden...

Over ons

Wie zijn wij

Part-IT is een vooruitstrevend, meedenkend en dynamisch bedrijf dat weboplossingen, zoals websites, webshops en portals, in de markt zet. De ontwikkeling van een zeer geavanceerd en gebruiksvriendelijk CMS waarmee websites, webshops en portals te beheren zijn staat hierbij centraal. Naast de ontwikkeling van het CMS houdt Part-IT zich bezig met Search Engine Optimization. Dit is dé manier om voor uw website optimale zoekresultaten te genereren in zoekmachines. Zo blijft u uw concurrent(en) altijd een stap voor.

Teamwerk

Ons team bestaat uit creatieve interne en externe ict-professionals, op het gebied van vormgeven en programmeren. Wij leggen de lat hoog en weten van aanpakken op hoog niveau. Part-IT gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Onze stijl, onze kracht

Part-IT heeft de producten en kennis in huis om tot de gewenste resultaten te komen. Onze stijl van werken kenmerkt zich door een professionele werkomgeving waar een goede planning en projectmatig werken voorop staat. Goede communicatie met onze klanten heeft voor Part-IT prioriteit en wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. De status van uw projecten en afgenomen pakketten kunt u daarnaast ook altijd volgen via ons supportsysteem.

Deskundigheid

Part-IT heeft ruime ervaring met zowel eenvoudige als ingewikkelde ict-projecten. Onze expertise ligt op het gebied van het geven van advies op maat, uitwerken van functionele en technische ontwerpen en realisatie van applicaties en programmacodes in HTML, PHP, MySQL, CSS, Javascript, Java, Flash en .NET.

Prijzen

Ons eerste advies is altijd vrijblijvend. Kiest u er voor om met Part-IT in zee te gaan, dan garanderen wij voor zowel onze standaardproducten als vooraf overeengekomen maatwerkprojecten aantrekkelijke prijzen. Door analytisch denken en efficiënt werken houden wij onze kosten laag.