Laden...

Weboplossingen

Websites

Webshops

Portals

Website Quinto
Webshop VloerenWeeldePortal VelsenOnline


Websites, webshops en portals vallen onder de categorie "weboplossingen". Een weboplossing is een site die via het Internet kan worden opgevraagd. Een site heeft als doel bezoekers te informeren of over te halen tot een actie over te gaan.

Websites


Om een website van de juiste menu-items en pagina's te voorzien wordt er gebruik gemaakt van de menu- en paginamodule. Tot het basispakket behoren ook de bestanden- en formulierenmodule zodat bestanden en formulieren via het CMS kunnen worden beheerd.

Webshops


De webshop heeft met name als doel bezoekers over te halen producten online producten te bestellen. Via het webshop CMS kunnen, t.o.v. het CMS van een website, ook klanten, producten, bestellingen en facturaties worden beheerd.

Portals


Een portal is een informatieve website voorzien van meerdere modules en maatwerk-functies. Op een portal vindt men informatie over één of meerdere onderwerpen. Een bezoeker kan via een portal informatie opzoeken of achterlaten. Het achterlaten van informatie kan gratis of betaald.

Onze advertentiemodule zorgt voor een extra login waarmee adverteerders in kunnen loggen, verschillende pakketten aanvragen en betalen. Op vooraf gedefinieerde paginaplaatsen kunnen advertenties, in de vorm van teksten en beeldmateriaal, worden weergegeven.